Sertifikovane organizacije

Ako je vaša organizacija sertifikovana prema nekom od standarda za sistem menadžmenta kao što su ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 i drugi, ili ste u procesu implementacije, Institut za unapređenje poslovanja d.o.o. organizuje obuke u cilju podzanje svesti kod zaposlenih i u organzaciji o različitim sistemima menadžmenta, osposobljavanje za obavljanje poslova internih proveravača, kao i druge stručne obuke iz oblasti sistema menadžmenta.

Naši treninzi se organizuju kao:

In house obuke – obuke u okviru Vaše organizacije, za Vaše zaposlene. Obuke ovog tipa se organizuju na Vaš zahtev, u prostorijama Vašeg preduzeća ili na drugom mestu koje Vi odaberete, ili se odabere na Vaš zahtev. Ove obuke mogu biti:

  • trening sa našeg spiska obuka
  • trening prema Vašim zahtevima i potrebama

Eksterne obuke – obuke otvorenog tipa na koje se prijavljuju pojedinci iz različitih organizacija. Ove obuke se organizuju, u zavisnosti od zaintresovanosti većine Vas u Beogradu ili u nekom od adekvatnih, najčešće turističlkih mesta van Beograda, opremljenih i sa tradicijom organizovanja obuka sličnog tipa.

Provera stečenog znanja – sve naše obuke podrazumevaju i provere stečenih znanja, odnosno veština, tako da polaznici, po uspešno položenim testovima, odnosno urađenim vežbama dobijaju i  potvrde o uspešno završenoj obuci.

Za predloge i sugestije o potrebnim obukama, kao i Vaši željema obavestite nas, a mi ćemo pokušati da ih realizujemo.