Zašto koučing?

  1. Zato što je to prilika da naučite nešto novo od sebe (jer u sebi posedujete potencijale koje niste dovoljno osvestili i otkrili), da naučite od mene (jer imam bogato poslovno iskustvo) i da osnažite sebe da samostalno upravljete promenama u soptvenom životu u budućnosti.
  2. Zato što želite da budete deo skupine uspešnih. Istraživanja pokazuju da je preko 80% uspešnih poslovnih ljudi u svetu u nekom trenutku svog puta ka uspehu imalo kouča koji im je u tome značajno pomogao.
  3. Zato što želite da nastavite sa svojim razvojem. Ako ste osoba koja želi da se razvija i napreduje, ako posećujete seminare, treninge, savetovanja, onda je koučing prirodan nastavak vašeg procesa učenja i razvoja. Prednost koučinga je u tome što je on prilagođen samo vama, Vi ćete biti u centru zbivanja i realizacije sopstvenog rasta i razvoja.
  4. Zato što želite da razgovarate sa nekim ko vas razume, poštuje i sa kim možete da podelite svoje iskustvo. Pružite sebi priliku da podelite svoje iskustvo sa nekim ko će ga u potpunosti razumeti. Nakon 15 godina poslovnog iskustva, usavršavanja, specijalizacije, menadžerskog iskustva, uspeha i neuspeha, u mogućnosti sam da razumem kako se osećate i shvatim kako razmišljate, ja sam bio tu gde ste vi sada. Spreman sam da sa Vama podelim svoje iskustvo, znanje i veštine.
  5. Zato što želite da budete srećni i da svoje vreme podarite onima koji su vam najvažniji u životu. Iskoristite najvredniju i najrealniju valutu koju posedujete u svom životu – vreme. Uložite vreme u svoj profesionalni i lični razvoj kako bi ste unapredili kvalitet svog života i svoje buduće vreme investirali u stvari koje su vam bitne. Srećan je onaj čovek koji može slobodno da upravlja svojim vremenom i da ga sa namerom deli sa drugim ljudima.