Vaš pouzdan i siguran parter više od jedne decenije!

“Institut za unapređenje poslovanja” d.o.o. (IBI) je pravni naslednik “Consult ADQM” d.o.o. koji je osnovan 2009. godine.

“Institut za unapređenje poslovanja” d.o.o. se bavi unapređenjem poslovanja i poslovnih procesa, različitim sistemima menadžmenta, pomoć organizacijama u održivom razvoju, kao i različitim vidovima ocenjivanja usaglašenosti.

Od 2013. godine uspešno se bavimo poslovima bezbednosti i zdravlja na radu. “Institut za unapređenje poslovanja” d.o.o. je Licencirana organizacija za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu (br. Licence 164-02-00057/2020-01) od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Naši zaposleni i eksterno angažovani su priznati eksperti u oblastima sistema menadžmenta, organizacije proizvodnje, bezbednosti i zdravlja na radu, bezbednosti informacija i mnogim drugim oblastima.

Institut za unapređenje poslovanja d.o.o. je 2019. godine stekao status JPOA (javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih) za izvođenje programa OBUKA ZA INTERNE PROVERAVAČE SISTEMA MENADŽMENTA od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (JPOA link)

Insitut za unapređenje poslovanja d.o.o. je i zastupnik sertifikacionog tela PECB za sertifikaciju sistema menadžmenta i sertifikaciju osoblja (prema standardu ISO/IEC 17024), tako da nudi i mogućnost obuka i sertifikaciju različitih dobrovoljnih standarda (ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO 31000 i mnogih drugih). (PECB link).

Od 2021 formiran je ogranak IBI Cert koji se bavi poslovima sertifikacije sistema menadžmenta  (IBICert link).